htc-desire-200-lead

HTC качи днес на сайта си нов смартфон от серията Desire, който се позиционира в средния клас. Става дума за Desire 200, за който доста се говореше в мрежата.

Хардуерните спецификации на смартфона включват 3.5-инчов LCD дисплей с резолюция от 320 на 480 пиксела, остарял Snapdragon S1 1GHz процесор, операционна система Android (4.0 може би), потребителски интерфейс HTC Sense, 4GB вградена памет с възможност за добавяне на допълнителна чрез MicroSD и 512 MB RAM. Камерата е 5-мегапикселова. Най-накрая компанията отново започна да предлага Beats слушалки с телефоните в комплекта. Тези, които потребителите ще получат са in-ear, подобни на подаряваните с HTC Sensation (въпреки, че на сайта телефонът е сниман със скъпите Beats Solo).

htc-desire-200-black-white-en-slide-04

Все още не е ясно на каква цена ще се предлага Desire 200 и в кои райони ще е достъпен за покупка.

 

Сподели
Предишна страницаПотвърдено: Intel също работи по умен часовник
Следваща страницаВече знаем цената на Samsung Galaxy S4 Zoom
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg