htc-one

За никого не е тайна, че HTC в момента е в много тежко положение, имайки предвид важните фигури, които напуснаха компанията. Наскоро научихме, че компанията е продала 5 милиона от флагмана One от старта на продажбите. За сравнение – Samsung регистрира 10 милиона продадени бройки от топ смартфона Galaxy S4 за по-малко от месец. Изглежда тайванците искат да увеличат продажбите на устройството като подаряват Gift карти за магазина Google Play Store на стойност 25$ за всеки закупен смартфон.

Офертата важи за всички клиенти, закупили One до 15 юли. Единственото, което трябва да направят потребителите е да регистрират своето устройство и ще могат да се възползват от отстъпката.

Преди няколко седмици компанията увеличи с 25$ отключения модел на One по незнайни причини. Изглежда сега компанията си е взела поука и “връща” тези 25$ на клиентите под формата на подаръчни карти за Google Play.

 

Изображение: HighlightPress

Сподели
Предишна страницаПрототип на iPad Mini 2 позира пред камера
Следваща страницаХарактеристиките на следващото поколение Nexus 7 вече са ясни
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg