htc_butterfly2_leak-600x398

От доста време се знае, че HTC работи по наследника на Butterfly, но днес има малко повече информация за този така интересен апарат.

Според изтеклата информация, Butterfly 2 ще има 5.2-инчов Full HD дисплей, като така ще се позиционира между  4.7-инчовия One и 6-инчовия фаблет One Max. Наличните разцветки, както се вижда от снимките на предни панели, са бяло, черно и синьо, а процесорът под капака естествено ще бъде така популярния сред новите флагмани Snapdragon 800.

Може би най-любопитното за това устройство е, че ще бъде изцяло водоустойчиво. Камерата също не е за пренебрегване – UltraPixel, а предните говорители Boomsound, които станаха отличителна черта на тазгодишните устройства от висок клас на тайванците, също ще са на разположение.

По изтеклите снимки, за които се предполага, че са на предния панел на Butterfly 2, можем да си представим горе-долу как ще изглежда той. А дали всичко това е истина или само предположения, ще разберем съвсем скоро – на 15 или 17 октомври, когато според слуховете се предполага, че ще бъде представен, заедно с One Max. Е, според други източници, датата е някъде преди Китайската Нова година, но аз лично предпочитам да повярвам на тези, които дават по-краткия срок.

Източник: AndroidGuys