В днешно време вече има стотици компании, които доставят храна по домовете… Дали има място за още една такава? Може би не, а може би точно Habit има с какво да се отличи от останалите…

Отговорът на този въпрос е труден, но Habit определено ще намери своето място в света на компаниите.

Програмата Habit не е обичайната, в която просто си поръчвате някаква храна. Не е нужно дори да казвате какво ви се иска да ядете повече, Habit просто създава уникален профил за всеки един свой потребител, на базата на прост тест.

biology-landing-page_ipad-habitЕто какво казва главният изпълнителен директор на Habit:

„Създадох Habit след собствените ми проблеми със здравето. Преди две години докторът ми каза, че имам някои сериозни проблеми и не е лошо най-накрая да направя нещо по въпроса. Реших, че за доброто на семейството ми и за мое собствено трябва да променя начина си на живот. След дълъг път на ДНК и кръвни тестове, за да открия тялото ми от какви храни се нуждае, прецених, че трябва да има по-лесен и достъпен начин за хората, с който те могат да научат какви храни трябва да ядат повече, за да бъдат здрави.“

Тестът може да се прави и у дома. Той измерва около 60 различни биомаркери във вашата ДНК, за да направи индивидуален режим за вашите специфични нужди относно храненето ви. Нужно е само да представите тези резултати плюс някои мерки на тялото ви – височина, тегло, обиколна на талията и други.

Веднага след като сте представили резултатите си пред Habit, програмата започва да ви изпраща уникални ястия, които са създадени специално за вашия профил. Цената на едно хранене е стандартна – около 10-15 долара на хранене.

nutrition-plan_ipad-habitpngЗасега Habit е достъпен само за жителите на Сан Франциско, но ако всичко върви по план според CEO на Habit, компанията ще стане интернационална в края на тази или в началото на другата година.

Вие как виждате тази идея? Допада ли ви и бихте ли си поръчвали храна по този начин? Споделете с нас в коментарите.

1 коментар

  1. 15 USD на хранене? Само ако съм син на Цачева.

Comments are closed.