Концепция за Google Pixel XL 2

Първата версия на Google Pixel някак много не ни впечатли като външен вид, но ако изтичащата информация в мрежата относно втората версия на устройството е вярна, то тогава смартфонът несъмнено ще се хареса на масата. Рендер, базиран на всички изображения, ни дава горе-долу някаква представа, как би могъл да изглежда телефона.

Ютюб каналът Concept Creator се е заел да проектира 3D модели на устройството, плюс още няколко неща, които най-вероятно ще има, като цвят и сенки… iPhone 8 може и да има най-тънките безели, но Google определено го бие по гръб.

Има и други неща, които правят ведага впечатление, когато гледате краткото видео по-горе, като стъкления „прозорец“ отзад. Не забравяйте обаче, че всичко това се отнася само за Pixel XL 2. Засега слуховете за по-малкия модел са, че няма да бъде със същите безели, което означава, че най-вероятно няма да е толкова красив, колкото XL.

Ако дори и малко прилича на телефона от картинките, със сигурност продажбите на устройството ще се увеличат. Все пак, колкото и да няма значение външния вид, всеки обича да притежава нещо по-красиво.