Google Maps

Google Maps има амбицията да стане вашето любимо приложение за навигация. Това стана ясно на конференцията Google I/O, която продължава и днес. За съжаление не се каза особено много по темата за Google Maps, но това което бе обявено от компанията е, че малко по-късно тази година приложението ще може да работи и в офлайн режим.

Реално то и сега работи, ако при стартирането първоначално имате интернет връзка, но не в пълния си капацитет. След като разработките по него приключат, се очаква да можем да търсим различни места и интересни точки, да виждаме ревюта и часове на отваряне на дадени локации, както и да ползваме turn-by-turn функцията. За всичко това все пак ще трябва да свалите картата на телефона си.

Дори и сега има прекалено много неизвестни около тези нововъведения в Google Maps. Все още не е ясно тези карти, които ще свалим на телефоните си, колко място ще заемат, нито дали тези функционалности ще бъдат налични за всички или само за определени региони. Ние ще следим какво се случва отколо навигацията на Google и ще ви държим в течение.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS