hangouts google

Google обяви днес тройка обновления за кросплаформената апликация за размяна на текстови съобщения Hangouts, които включват поддръжка на SMS и анимирани GIF картинки, както и споделяне на моментната локация.

Скоро потребителите ще могат да споделят местоположението си чрез бутон в долния десен ъгъл на мобилното приложение Hangouts.

Още преди месеци Google обеща да интегрира SMS в приложението и това вече е факт. На потребителите вече ще се предлага възможността да използват Hangouts като основно приложение за размяна на текстови съобщения, като по този начин те ще могат да заместят стоковата си апликация за SMS с тази на Google.

Видео обажданията също получават ъпдейт, като приложението вече поддържа видео с HD резолщция, както и разговори на цял екран за всички устройства.

Очаква се обновеният Hangouts да бъде достъпен за потребителите на Android и iOS много скоро.

Сподели
Предишна страницаНамаляването на продуктовия цикъл вече е тенденция
Следваща страницаFacebook Messenger пристига с нов, свеж дизайн
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg