google-hangouts-new-website

След големите и някои не чак толкова големи промени от страна на Google, обхващащи както самата компания, така и услугите ѝ, са факт, беше време чат приложението Google Hangouts също да получи нещо свое. От днес вече чатът може да се отвори от свои собствен адрес. Новият сайт е hangouts.google.com и от там можете да достъпите всички услуги, които предлага Hangouts.

В духа на редизайна на всички услуги от Google, новият адрес на чат приложението има подобен на Google Photos вид – вляво е менюто с трите черти, от където можете да извадите настройки, да достъпите линковете за сваляне на мобилното приложение, както и да видите своите контакти. Фонът на страницата пък се сменя на всеки няколко минути със случайна снимка. На началния екран бивате поздравени, а от ляво на него виждате последните си разговори.

Като цяло новият адрес и приложението в него са изключително интуитивни – когато стартирате видео разговор с някой от контактите си, той се отваря в нов подпрозорец. Това е удобно ако имате активни чатове, до които искате да имате достъп.

Разгледайте Google Hangouts на новия адрес ето тук. Какво мислите за него?

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS