flights

Все повече авиокомпании предлагат на пътниците Wi-Fi в самолета, но все още тази екстра не е налична за всички. Вече има решение, с което бързо и лесно да разберем ще се радваме ли на интернет по време на няколкото часа прекарани във въздуха. Благодарение на паpтньорството с Routehappy, Google Flight Search ще може да ви показва кои полети предлагат Wi-Fi и други удобства, без да се налага да се ровим излишно онлайн.

Виж още: Отблизо със Samsung Galaxy S6 Edge

Reutehappy е услуга, предоставяща възможност на потребителите да намерят „най-щастливият“ полет, а под това разбирайте да се радвате на всички възможни екстри. Данните от нея вече са интегрирани в Google Flights и щом като веднъж изберете полет, ще видите колко място за краката си ще получите, дали ще има Wi-Fi и т.н.

Flights_to_Helsinki_-_Google_Search

 

Google Flight получи ъпдейт през февруари, но все още не може да си купувате или запазвате билети за полет през него. Вместо това, то използва огромната база данни на Google, за да ви покаже най-евтините билети, насочвайки ви директно към компании, където може да си резервирате билет или към самите авиокомпании. Услугата също така предлага дестинации за туристи, които не са сигурни къде искат да отидат.