Премиерата на новите смартфони от Google наближава. Вчера Google пуснаха специална нова рекламна страница и видео тийзър за предстоящото представяне на Pixel 2 и Pixel XL 2, ако изобщо устройствата ще се казват така.

Във видеото, което можете да гледате по-горе, Google показват различни интернет търсения за това защо даден смартфон не е достатъчно добър: “Какво не е наред с батерията на моя телефон?” и “Защо телефонът ми постоянно остава без празно място?” са само част от въпросите.

Видеото завършва с подкана да разберем повече на 4 октомври, когато явно компанията смята да предтави устройствата. Напомняме, че на първите модели Pixel също бяха представени на 4 октомври, през 2016 година.

Специално създадената за премиерата страница madeby.google.com/askmore пък от своя страна подканя да въведете свой имейл за повече информация.

По-късно Google изпратиха и официални покани за събитието, което потвърждава, че на 4 октомври ще видим новите смартфони Pixel, произведени този път съвместно с LG.