Hangouts Nexus 4 / The Verge
Hangouts Nexus 4 / The Verge
Hangouts Nexus 4 / The Verge

Новата платформа за размяна на текстови съобщения Hangouts ще поддръжа SMS и гласови разговори, потвърди служител на Google днес. Dori Storbeck написа днес в публикация в Google+, че тези две функции са едни от най-желаните в приложението, което е на… един ден.

Hangouts дебютира вчера в GMail, Android, iOS и Chrome на конференцията Google I/O. Обновената услуга обединява на едно място всички платформи за видео и текстов чат на компанията, като по този начин улеснява потребителите.

Когато приложението се инсталира на Android телефон, то отсега изисква достъп до SMS, въпреки, че официално такава интеграция няма. Изглежда така Google ще може да интегрира кратките текстови съобщения без дори да ъпдейтва Hangouts до по-нова версия.

Сподели
Предишна страницаHTC отрече да има планове за One с чист Android
Следваща страницаEvernote, Twitter и Facebook пускат приложения за Google Glass
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg