globul

GLOBUL се класира за участие във втория кръг на престижните Европейски бизнес награди 2013/2014, които отличават най-успешните и иновативни компании в Европа.

GLOBUL получи титлата „Национален шампион“ и възможността да представя България на следващия етап на конкурса, в който ще участват общо 526 компании от 31 европейски държави. Жури от експерти ще определи 100-те участника, които ще спечелят отличието Rubаn d‘Ноnnеur и ще се класират за последния кръг на състезанието. Имената им ще станат ясни през януари 2014 г., а финалните победители по категории ще бъдат обявени на официална церемония през април 2014г.

Освен това, потребителите ще имат възможност да определят „Национален шампион на публиката“ за всяка държава като гласуват на сайта: www.businessawardseurope.com от 11 ноември 2013 г. до 2 януари 2014 г. След това отново чрез онлайн вот сред класираните 31 компании ще бъде избран и „Европейският шампион на публиката“.

Европейските бизнес награди се провеждат за седма поредна година с цел да насърчат и популяризират добрите практики, успеха и иновациите сред компаниите на континента и така да спомогнат за развитието на силна бизнес общност в Европа. Конкурсът дава възможност на компании от различни икономически сектори и с различна големина да споделят своя опит и да се учат от най-добрите в Европа, както и да създават нови бизнес контакти и партньорства.