globul go green

От днес GLOBUL стартира поредица от промоционални активности с награди в цялата страна. В рамките на кампанията, която ще продължи до 15-ти септември включително, ще бъдат раздадени общо 280 летни подаръци. Целта на инициативата GLOBUL Go Green е да популяризира здравословния начин на живот и грижата за околната среда сред младите хора.

Всеки ден в периода на кампанията, промо-екипите на оператора ще бъдат на различни места в България, като локациите ще обхванат 80 града в страната. Информация за точните места и часове на промоциите ще бъде публикувана в специално създадено за целта приложение на фен-страницата на GLOBUL във Facebook.

Желаещите да се включат в летните събития ще трябва да открият зелените промо-екипи на GLOBUL и да поискат от тях талон с уникален код, с който да се регистрират за участие във Facebook приложението GLOBUL Go Green. Всеки участник може да се регистрира с повече от един идентификационен код, за да увеличи шансовете си за спечелването на подарък. Тегленето на наградите ще се състои всяка седмица, като победителите ще бъдат уведомявани по имейл и чрез телефонно обаждане, а имената им ще бъдат публикувани във Facebook приложението на инициативата.

Като част от кампанията GLOBUL Go Green, операторът ще раздаде 100 лонгборда, 50 велосипеда, 50 соларни зарядни устройства, 20 каяка, 10 падъл борда и 50 бамбукови слънчеви очила.