GLOBUL представя първото по рода си в България електронно портмоне GLOBUL iPay – услуга от ново поколение, която  позволява лесно, гъвкаво и сигурно управление на пари в реално време, без необходимост от банкова сметка.

Електронното портмоне GLOBUL iPay е услуга, разработена в сътрудничество с Интеркарт Фaйнанс АД и представлява иновативен платежен инструмент, който може да бъде използван за заплащане на стоки и услуги в търговски обекти със знака на MasterCardTM навсякъде по света, пазаруване в интернет, теглене на пари в брой на банкомат, плащане на комунални сметки и за бързо и сигурно изпращане на пари от един потребител на друг. Клиентите на услугата имат денонощен достъп и пълен контрол над своите средства чрез ко-брандираната карта GLOBUL iPay MasterCardТМ, през мобилния си телефон – чрез специалното приложение iPay Mobile или чрез SMS, както и онлайн през своята персонална страница в сайта www.ipay.bg.

За да използва услугата GLOBUL iPay, е необходимо клиентът да посети някой от обозначените магазини на GLOBUL и GERMANOS и да заяви откриване на електронно портмоне с издаване на ко-брандирана карта GLOBUL iPay MasterCardТМ. Не са необходими кредитни проверки и не се чака за предварително одобрение. Клиентът веднага получава достъп до своето електронно портмоне, а до пет работни дни след подаване на заявката, ще получи от същия магазин, своята ко-брандирана карта GLOBUL iPay MasterCardТМ.

Добавянето на средства в електронното портмоне GLOBUL iPay е възможно чрез внасяне на пари в брой в обозначените магазини на GLOBUL и GERMANOS, както и чрез банкова дебитна или кредитна карта, регистрирана в личната страница на клиента на www.ipay.bg или в мобилното приложение iPay Mobile, като добавените средства са достъпни моментално. При зареждането на електронното портмоне чрез банков превод или електронно банкиране, средствата са налични до три работни дни след превода.

Чрез електронното портмоне GLOBUL iPay всеки потребител лесно и удобно от всяка точка на света, от мобилното приложение или чрез SMS, както и от персоналната си страница в www.ipay.bg, може да изпрати пари на всеки. Необходимо е единствено да знае мобилния телефонен номер на получателя, a изпратените средства са достъпни веднага.

Персоналната страница на потребителя на електронното портмоне GLOBUL iPay в www.ipay.bg или специалното мобилно приложение iPay Mobile  предлагат информация за наличните средства, история на извършените транзакции и възможност за ограничаване на всички или отделни операции с тях, както и възможност за изпращане на пари до друг потребител, както и да заплатите сметки за комунални услуги. Изтеглянето на приложението iPay Mobile е безплатно, като за момента се предлага на потребителите на iPhone, а в скоро време ще бъдат предложена и версия за Android.

Освен лесна и удобна, GLOBUL iPay е изключително достъпна и евтина за използване услуга: активирането на електронното портмоне GLOBUL iPay е безплатно, не се заплащат никакви месечни или годишни такси за администрация и поддръжка, плащанията за стоки и услуги в търговски обекти или онлайн, както и получаването на средства също са без такси, а таксата за изпращане на пари е само 20 стотинки. Потребителят заплаща единствено еднократна промоционална такса за издаване на ко-брандираната карта GLOBUL iPay MasterCardТМ oт 3 лв.

1 коментар

Comments are closed.