GLOBUL

GLOBUL ще даде възможност на 50 студенти да направят първите стъпки в своята кариера, да натрупат професионален опит и умения за работа в реална бизнес среда в рамките на тазгодишната си Стажантска програма.

Набирането на кандидати започна днес по време на форума „Национални дни на кариерата“, който ще продължи до 19 март в Националния дворец на културата в София. На щанда на GLOBUL, желаещите да участват в програмата могат да научат повече за предлаганите позиции и да кандидатстват за една или повече от тях.

Областите, в които GLOBUL търси стажанти тази година, са Човешки ресурси и администрация, Маркетинг, Снабдяване и логистика, Правни отношения и регулации, Обслужване на клиенти, Финанси, Радио комуникации, Телекомуникации, Информационни технологии, Връзки с обществеността и Сервиз.

Стажът в компанията е платен и ще започне в началото на месец юли. Избраните кандидати ще имат възможност да прекарат два месеца в GLOBUL, да се запознаят отблизо с работните процеси в съответните отдели и да усвоят полезни практически умения. Освен това, стажантите ще преминат специална въвеждаща програма и обучение по презентационни умения, и ще разработят индивидуални проекти под ръководството на персонални наставници. След края на своя стаж, най-талантливите и успешно представили се участници ще имат възможност да се присъединят към екипа на компанията.

Всички студенти, които искат да се включат в програмата, могат да кандидатстват онлайн, през раздел „Кариери“ на уебсайта на GLOBUL, или като изпратят своя автобиография и мотивационно писмо на имейл адрес: traineeship@globul.bg до 21 април 2014 г. Подробна информация за Стажантската програма на GLOBUL е достъпна на www.globul.bg, в кариерните центрове на университетите, както и в най-популярните български сайтове за търсене и предлагане на работа.

Стажантската програма е сред най-успешните младежки инициативи на GLOBUL. До момента в нея са участвали над 300 студенти, а близо една трета от тях впоследствие са останали на работа в компанията.