GLOBUL и GERMANOS обявяват старта на ежегодната си Стажантска програма, в която ще могат да се включат над 50 студенти от български и чуждестранни университети.

В рамките на програмата, която тази година се провежда за десети пореден път, студентите ще имат възможност да обогатят знанията си, да натрупат професионален опит в реална бизнес среда и да получат насоки за бъдещото си кариерно развитие.

globulНабирането на кандидатури ще започне по време на форума „Национални дни на кариерата“, който ще се проведе на 12 и 13 март в Националния дворец на културата в София. На щанда на GLOBUL и GERMANOS студентите ще могат да се запознаят с възможностите, които им предлага стажът в компанията, както и да кандидатстват за избраната от тях позиция.

GLOBUL и GERMANOS ще приемат стажанти в следните области: Финанси, Човешки ресурси и администрация, Маркетинг и комуникации, Снабдяване и логистика, Правни отношения, Обслужване на клиенти, Радио комуникации, Телекомуникации, Информационни технологии.

Стажантската програма включва платен летен стаж, който тази година ще започне в началото на юли и ще е с продължителност два месеца. По време на стажа си в компанията, студентите ще могат да се запознаят с работните процеси в съответните отдели и да усвоят полезни практически умения, а също така ще преминат през специална въвеждаща програма и ще имат възможност да разработят индивидуални проекти под ръководството на персонални наставници.

На най-талантливите и успешно представили се стажанти ще бъде предложена възможност да останат на постоянна работна позиция в компанията. До момента, в стажантската програма на оператора са участвали над 250 студенти,  като една трета от тях впоследствие са се присъединили към екипа на GLOBUL и GERMANOS.

Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват онлайн, през раздел „Кариери“ на уебсайта на GLOBUL, или като изпратят своя автобиография и мотивационно писмо на имейл адрес: traineeship@globul.bg до 21-ви април 2013 г. Подробна информация за Стажантската програма на GLOBUL и GERMANOS е достъпна на уебсайта на компанията www.globul.bg, в кариерните центове на университетите, както и в най-популярните български сайтове за търсене и предлагане на работа.