gionee-m5

Опитвате се по всякакъв начин да удължите живота на батерията на своя смартфон? Намалявате яркостта на дисплея, изключвате редица приложения и премахвате тези, които карат процентите да стигнат до нула? Проблем, който е познат на всички нас. Колкото и да се развиват технологиите, часовете работа на устройства ни често не са достатъчни, което налага почти ежедневното им зареждане. Решението може би е новият Gionee M5.

Докато очакваме представянето на Gionee Elife E8, компанията пусна тийзър изображение на M5, което показва, че смартфонът ще има не една, а цели две батерии. Не, тук няма грешка. Така се гарантира, че дори едната батерия да падне, другата ще поеме работата и ще осигури достатъчно живот, за да продължите да използвате телефона си. Все още не е ясно какъв ще бъде капацитетът на двете батерии, но ако е достатъчно голям, може би потребителите ще получат до четири дни работа с едно зареждане.

Изглежда Gionee е успяла да разреши проблема с размера, който беше причината производителите на смартфони да не предлагат устройства с две батерии. Към момента нямаме много информация за размерите на M5, както и за останалата част от неговите характеристики. Вероятно скоро ще научим повече деайли за телефона.

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS