game of thronesМасовата истерия около Game of Thrones и избиването на ключовите герои в историята продължават да са водеща тема в кино и телевизионната индустрия. Авторът на запленяващата поредица обаче не само е доволен от това, но и иска да убие вас в книгите си! Сигурно се чудите какво точно е измисли сега г-н Джордж Мартин? Истината е доста по-благородна, отколкото изглежда на пръв поглед. В щата Ню Мексико, където живее Мартин, се намира приют за вълци, който се нощта нуждае от финансиране – а тези от вас, които са запознати с книгите и сериала, знаят за ключовите роли на тези животинки в сюжета.

Бъди герой в Game of Thrones срещу $20к.

Джордж Мартин ще даде възможност на всеки, който дари сериозна сума от порядъка на 20,000$, да участва като герой в следващата му книга. Но не очаквайте да станете знаменитост от ранга на Крал Джофри – просто поредният убит по брутален начин статист. Ако това не ви е достатъчно, срещу дарението ще получите още тур с автора и разходка с хеликоптер, за да се запознаете с вълците, за които дарявате парите си.

Сигурен съм, че в България няма да има много дарители, които да се разделят с 20, 000$, но се надявам, че ще подкрепим инициативата на Мартин поне морално.