Galaxy S6 Edge+

Иновативният модел Samsung Galaxy S6 Edge с извит дисплей, който е на пазара от месец април тази година, вече има обновена версия с по-голям екран и ще бъде в търговската мрежа на VIVACOM от 04.09.2015 г.

Флагманът Samsung Galaxy S6 Edge+ се отличава с 5.7“ QUAD HD Super AMOLED дисплей. Той осигурява ярки цветове, дълбок контраст и перфектно възпроизвеждане на всички изображения. Както и при неговия предшественик, екранът на S6 Edge+ е извит от двете страни, като преминава плавно в корпуса на телефона. Революционната технология на Samsung придава не само красота и елегантност на модела, но и създава усещане за неповторима дълбочина и безкрайност на картината. Високотехнологичният модел е оборудван с осемядрен (4х2.1GHz + 4х1.5GHz) процесор и работи с най-новата версия операционна система Android – v5.1 (Lollipop).

Samsung Galaxy S6 Edge+ има 16MP основна камера с оптична стабилизация, която осигурява перфектни снимки, дори при по-слаба осветеност, както и 5MP селфи камера. Моделът разполага с разнообразни приложения, които да улеснят ежедневието на потребителите и да им дадат още повече възможности за забавление. Допълнително удобство създават специалните функции за известия на извитата чат на екрана – Apps Edge, които собственикът на телефона има пълната свобода да избира и променя. Сензор за пръстови отпечатъци, приложението за здравословен начин на живот S Health и Smart Manager са само част от разнообразните удобства, с които Samsung Galaxy S6 Edge+ впечатлява.

Новият флагман ще бъде наличен в търговската мрежа на VIVACOM от 04.09.2015 г. и ще се предлага на най-изгодна цена от 51,90 лв. на месец с тарифен план MaxiCall XXL с договор за две години.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS