Galaxy S5 Moto E

Galaxy S5 Moto E

С изключително атрактивната си цена от 130 долара, Motorla Moto E безспорно привлича вниманието на потребителите. Разбира се ниската цена означава и по-слаби технически характеристики, но симпатичното телефонче има един огромен плюс и това е стоковият Android, с който работи. Независимо дали сте фен на Pure Android или не, няма как да отречете бързината му в сравнение със силно персонализираните версии на тазгодишните флагмани.

Какво става, ако сравним Moto E с Galaxy S5 например? Битката между Давид и Голиат ще ви изненада със своите резултати! Един от най-мощните телефони на пазара се изправя със своя процесор Snapdragon 801 срещу двуядрения Snapdragon 200 на Moto E.

Разбира се отново можем да видим до болка познатото лагване на Touch Wiz, за което потребителите на Samsung устройства говорят от създаването на S серията. Естествено то е пренебрежимо малко, в сравнение с функциите, които добавя компанията в своя флагман Galaxy S5, а приложенията и игрите, които спокойно вървят на него са само мечта за мъничкия Moto E, но все пак той не се предава без бой. Вижте сравнението и споделете вашето мнение в коментарите:

Сподели
Предишна страницаТова ли е HTC M8 Ace?
Следваща страницаHTC One M8 Prime ще бъде със Sense 6.5
Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в Smart News. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии, като е била администратор на най-големия български Android форум.