Galaxy S5

Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 ще се появи на пазара само след седмица – на 11 април, но колегите от TechSmartt вече са провели тестове, сравнявайки го с предшественика му Galaxy S4.

Апаратите са подложени на тестове за падане от различни височини и дори прегазване от кола, но въпреки щетите устройствата остават функциониращи до последно. Ясно е, че резултатите от подобни тестове са относителни и дори при случайно падане всичко е въпрос на късмет, а и колко ли пъти в реалния живот ще ви се случи кола да мине през новичкия ви Galaxy S5.

Все пак може би ще бъдем по-спокойни като знаем, че след всичко апаратът все пак запазва основните си функции, а като предпазна мярка винаги можем да сключим застраховка, нали? Samsung понесе много критики за пластмасовите корпуси на своите апарати, но дали точно това не влияе на издръжливостта им? Изгледайте клипа и преценете сами:

На мен лично ми се свива сърцето винаги, когато гледам подобни тестове, но не мога да отрека, че са атрактивни и правят добра реклама на устройствата. Какво ще кажете вие, издържа ли Galaxy S5 изпитанията за издръжливост и дожаля ли ви за него?