note iii

С мотото „Създайте приказката на живота си“ в магазините на Мтел влезе високотехнологичният Samsung Galaxy Note III. Третият представител от серията Note се предлага на цени от 49,90 лева на месец с тарифни планове Мтел смарт.
Samsung Galaxy Note III притежава редица впечатляващи характеристики. Сред тях е големият 5,7-инчов Super AMOLED дисплей, който прави възможно изпълнението на множество задачи едновременно, като в същото време потребителите получават максимално зрително изживяване. Дисплеят е с отличен контраст и максимална яркост, благодарение на които Note III може да бъде използван при всякакви светлинни условия.
Galaxy Note III се отличава с първокласен дизайн, като задният капак на телефона е с мек захват и с усещане за обработена кожа.
Фаблетът разполага и с характерния за серията S Pen стилус, който улеснява работата с устройството. Стилусът добавя и няколко допълнителни функционалности, сред които менюто „Въздушна команда“, „Писане на екрана“, „S Finder“.
Мощният четириядрен Snapdragon 800 процесор гарантира бързата работа на устройството, а 3200 mAh батерия му помага да бъде на разположение на потребителите цял ден. Samsung Galaxy Note III използва познатата операционна система Android OS 4.3 Jelly Bean.