Jurassic World

Ако все още не сте гледали новия трейлър на Jurassic World, то определено трябва да му обърнете внимание, защото е много добър. Има нещо в него обаче, което прави впечатление и това е Galaxy Gear. Умният аксесоар за ръката ни, който Samsung представи миналата година, се появява за момент в трейлъра на филма, като играе ролята на радар.

ВИЖ ОЩЕ: Ревю на Samsung Galaxy Alpha

Светът на SmartWatch аксесоарите започна развитието си доста плахо, но за супер кратко време тези джаджи се превърнаха в нещо, което претърпява повече актуализации от самите телефони. Вече почти няма голямо име в бранша, което да не е представило свой часовник или поне да не е обявило, че прави такъв. Samsung, Sony, LG и още няколко компании са водещи в това отношение, а Apple леко изостава със своето творение.

Нещо друго, което може и да сте забелязали, е все по-голямото присъствие на подобни компании в големи филми. В България Sony направи подобно нещо в сериала „Под прикритие“. В световен мащаб това е практика от много години, като лично аз мога да посоча Apple като майстор в това отношение. Техни продукти се появяват на големия и малкия екран от десетилетия, а явно вече и останалите конкуренти се светнаха, че от подобна рекламна кампания може да има ефект. Сега корейците ще се пробват с този номер в Jurassic World, но това не им е първият, а най-вероятно и последният филм, в който ще си правят реклама.