Flipboard for web

flipboard-web-2

Мобилното приложение Flipboard за персонализирани новини вече има и уеб версия. Достъпът през браузър дава една много удобна обстановка за четене, която взима най-доброто от своите собствени и чужди отлични идеи. Има някои разлики с мобилните приложения – използва се скролиране вместо плъзгане, тъй като повечето компютри не са оборудвани със сензорен екран.

Виж още: Френският телеком Orange проявява интерес към закупуването на БТК

При първото влизане в уеб интерфейсът ще се заредят на първо място най-важните новини от деня, сортирани от Flipboard. След тях следва информацията, подадена от източниците, които се следят от заредения профил. Това могат да бъдат не само определени издания, но и адреси от други потребители и ключови думи. Flipboard предлага един изглед, който взаимства от популярните социални мрежи, но запазва и някои елементи от класическия RSS четец. Все още няма реклами, но в бъдеще се планира и те да заемат място сред публикациите.

Споделянето на новините в социалните мрежи също е лесно – всичко става с натискането на един бутон. Ако обичате да сте информирани и не се притеснявате да пробвате едно наистина различно изживяване, тогава опитайте Flipboard за уеб.