screenshot-everything

Навиците на интернет потребителите включват отварянето на много табове, страници и отбелязване на отметки. По-активните навярно знаят, че организацията на цялото прочетено съдържание може понякога да бъде много трудна. В помощ идва нов инструмент, който си поставя амбициозната цел да реши всичко това. Той се казва fetching и има за цел да запомни всички уеб сайтове, които сте посетили.

ВИЖ ОЩЕ: GOOGLE С НОВ ИНСТРУМЕНТ ЗА СИГУРНОСТ

Услугата се предлага в два варианта – чрез локален клиент и облачен достъп. Използването на програмата е безплатно за всички потребители, но за момента работи само на Mac OS X. Облачната услуга изисква месечна такса от 3.33 щатски долара на месец, но не изисква определена операционна система.

Когато вече се регистрирате и започнете да използвате fetching, ще можете да ползвате и нейните функции. Инструментът позволява запис не само на заглавието и адреса, но позволява и търсене по ключови думи. Можете да използвате и различни филтри за търсене, подобно на търсенето в библиотечни каталози – идентификатори могат да бъдат домейнът, времето на достъп, различни бележки, тагове и други.

Всички данни, които предавате към сървърите на fetching се криптират автоматично, което е хубаво да се знае за спокойствието на потребителите.
Потребителският интерфейс е максимално опростен, за да се улесни работата. Инструментът е много обещаващ и със сигурност ще се хареса на много интернет потребители.