facebook messenger android

facebook messenger android

Facebook представи бета програма за своето приложение Messenger за Android, която ще предоставя за тестове на членовете си най-новите версии преди те да бъдат пуснати публично. Програмата е отворена за всички желаещи, които ще могат да използват ранните версии на Facebook Messenger и, разбира се, да докладват за проблеми или забележки, свързани със стабилността и работата им.

За да станете бета тестер на Facebook Mssenger е достатъчно да се присъедините към групата в Google и да позволите изтеглянето на бета версии, кликвайки върху „Become a Tester“ в Play Store. Добре е да разрешите автоматичните актуализации на приложението, защото компанията обещава ъпдейти по няколко пъти седмично. Възможно е да попаднете на бъгове и вашата обратна връзка ще бъде от решаващо значение за отстраняването им. Ставайки бета тестер, вие винаги ще получавате най-новата версия преди другите и ще имате възможността наистина да повлияете на развитието на програмата, чрез своето мнение. Facebook е избрала най-добрата тактика, използвайки за тестовете си самите потребители и вслушвайки се в мнението им, като същевременно така си осигурява огромна база разнообразни тестови устройства.

През юни миналата година Facebook стартира подобна програма за основното си Android приложение, чиито активни потребители вече надхвърлят 1 милион дневно от над 150 държави. Целта на тези програми е да се разшири групата тестери и разнообразието устройства, върху които се изпробват бета версиите, а чрез обратната връзка с потребителите да се подобри ефективността и цялостното изживяване от приложенията.

След придобиването на WhatsApp, компанията обяви, че ще изгради най-добрата платформа за мобилни съобщения. Нека ние потребителите, които ги използваме всекидневно и ежечасно, да помогнем това да стане по-бързо и безболезнено!