Ако прочитайки заглавието започвате да се чудите за какво става въпрос, ще ви разясним. Израелската компания Esti Inc. иска да даде на вашия iPhone „функции, които не сте знаели, че ви трябват“. Как ще стане това? За какви функции говорим? Все въпроси, ва които отговорът е Android, или поне така смятат от стартъпа.

От край време различни разработчици се опитват да подкарат Android на iPhone устройства, но Esti са решили да поемат по по-лесния път — просто да вземат един Android смартфон и да го залепят отзад на iPhone-а ви. Точно така, Т.нар. Eye е калъф за iPhone, който всъщност представлява Android устройство — със собствен дисплей, батерия, слот за SIM карта и т.н.

Esti току-що стартираха Kickstarter кампания за своя продукт и ако се чудите „За какво ни е подобно нещо?“, явносте единствени. Защо? Защото само за няколко дни, те вече са събрали необходимата сума от 95 000 долара и продължават.

Нека да поговорим малко за спецификациите — Eye е здрав, подсилен гумен калъф, който има собствен 5-инчов AMOLED дисплей (с резолюция 1920 х 1080). Вътрешната памет е 16GB с възможност за разширение; имате 3GB RAM и процесор MediaTek Helio P20 с четири ядра на 2.3 GHz и още четири на 1.6 GHz. Калъфът си има и собствена батерия с капацитет 2800 mAh, която може да бъде зареждата и безжично. Още — инфрачервен порт, NFC, Wi-Fi, Bluetooth, FM радио и GPS. Ако искате можете да си поръчате и вариант с два слота за SIM карти, едната от които поддържа 4G. Големият плюс? Eye има и аудио жак!

Ако искате „Android калъф“ за вашия iPhone 7, iPhone 6s или iPhone 6 (наличен и за Plus моделите), можете да се включите в Kickstarter кампанията и да вземете Eye на ексклузивната цена от 129 долара за варианта със SIM слотове, или 95 долара за този без.

Не знаем какво повече да добавим за тази щура идея, за това защо просто не погледнете представителното видео на кампанията и не прецените за себе си?

«Eye – The Smart iPhone Case — KICKSTARTER »