emotica-online-emoji-game

Изглежда няма отърване от емотиконите. Откакто анимираните и цветни такива станаха популярни в последните може би десетина години, те се наложиха като водеща част от комуникацията ни в чат приложенията и не само. Скоро ви споменахме и за това, че някои хора предлагат емотикони да се използват вместо PIN код за заключване на екрана. Въпросът е какво следва оттук нататък?

Ще ви кажа какво следва. Това е Emotica Online и както може би подсказва името, става въпрос за игра. Да, Emotica е игра, в която вие играете емотикона на котка (можете и да я промените), заобиколена от свят, изцяло изграден от други емотикони. Светът около вас е предварително създаден и включва много скрити изненади, които можете да откриете докато се разхождате из полето и си взаимодействате с други емотикони. Още по-интересното е, че можете да променяте всичко в света на Emotica Online. Можете да премахвате емотикони, да слагате други на тяхно място и да програмирате тяхните действия. За финал имате възможност да експортирате света, който сте създали и да го изпратите на приятел, който да играе в него.

Е, както казах, какво ли не измисляме вече… Emotica Online е налична за Windows, Mac и Linux машини, като можете да я играете и в браузъра си без нужда от инсталация. Аз лично разгледах света и си поиграх малко. Мога да кажа, че ако имате малко време за губене, определено ще се забавлявате тук. Какво ще кажете?

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS