Duet

Duet Display ви позволява да използвате вашия iPad или iPhone като допълнителен дисплей. Разработен от екип от бивши Apple инженери, Duet е първото решение от този тип с висока производителност, която има нулево закъснение и забавяне.

В общи линии това решава проблема с втори дисплей, ако някой ползва нещо подобно на своите Apple устройства. Лично аз използвам телевизора ми вкъщи и то най-вече, когато ми се налага да обработвам видеа. През останалото време 15.6-инчовият ми Toshiba Satellite P50 върши перфектна работа. При MacBook обаче това се явява супер готино решение, ако екранът ви се вижда малък в даден момент.

ВИЖ ОЩЕ: НОВИ СНИМКИ НА XPERIA E4, ТОЗИ ПЪТ СРАВНЕН С XPERIA Z1 COMPACT

Duet ще намери вашия iPad веднага щом го свържете с USB кабела. Компанията твърди, че може да докара картина при 60 кадъра в секунда, без да има забавяне. Това може да е вярно, може и да не е. Няма как да го тествам за съжаление, защото нямам нито MacBook, нито iPad. Според мнения, които намерих в мрежата, при икономичния режим на 30 кадъра в секунда картината също не е лоша. За момента приложението струва 9.99 долата и мисля, че си струва, ако сте от по-сериозните Apple потребители.