Както разбрахме преди известно време, все пак филмът “Deadpool” за eдноименния герой на Marvel Comics ще се случи, като премиерата му ще бъде в началото на 2016 година. Райън Рейнолдс, който изигра героя в “X-Men Началото: Върколак” (X-Men Origins: Wolverine), тук също ще влезе в тази роля, но за щастие няма да е това, което видяхме там.

Видът на героя му във филма от 2009 година беше доста далеч от този в комиксите, но по думите на самия Рейнолдс, който даде интервю за JoBlo, тук ще видим истинския Deadpool – с костюма, псувните и егоистичното, просташко поведение. Но открай време всички се чудят – филмът PG-13 ли ще е, или ще бъде оценен като неподходящ за подрастващи (т.н. Rated R тип)… Ето това туитна актьорът рано сутринта днес:

Да, първи април мина, но вижте хаш-тага. Иска ми се наистина филмът да е Rated R, тъй като така ще може да бъде показана истинската същност на Deadpool на екран. Според интервюто и по думите на Рейнолдс обаче, сценаристите се мъчат да запазят комикс стила, което може да значи краен PG-13 продукт. Е, явно още е рано да се каже, но във видеото има сериозна подсказка, че все пак най-вероятно ще бъде забранен за някакви възрасти. Ох, обърках се…

Няма да ви развалям кефа – вижте интервюто. Кратко е, но е жестоко!

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS