Windows 10 Creators Update е следващият голям ъпдейт по операционната система на Microsoft и първото нещо, на което ще можете да се насладите след инсталацията му, е Paint 3D. Според компанията, това е следващият стадий в развитието на паметното приложение, което е на повече от 30 години.

С Paint 3D Microsoft искат да покажат, че 3D-то е за всички, както се изрази продуктовият мениджър Меган Сондърс. Всички потребители на Windows 10 вече ще могат да рисуват 3D изображения, да създават собствени емотикони и дори да ги споделят в Community мрежа, където те да бъдат разглеждани от всички или „ремиксирани“ от други потребители.

Както можете да видите от видеото, с всяко едно Windows устройство, снабдено с камера, ще можете да сканирате някой обект от заобикалящия ви свят, след което да го пренесете във виртуална форма на Paint листа. Оттам нататък само въображението ви е границата на това, което можете да създадете.

Освен всичко това, Microsoft ще ни донесат и възможността да импортираме 3D обекти в PowerPoint презентациите си. По този начин ще можете да създавате интересни анимации и да представяте идеите си по идеален начин.

Разбира се, трябва да отбележим и нещо важно — Creators Update идва абсолютно безплатно за всички потребители на Windows 10 още през ранната пролет на 2017 година. Тогава всички вие ще можете да пробвате Paint 3D и да споделите мнението си за него с нас. А до тогава — чакаме.

1 коментар

 1. Приложението e тъпо. Ъпгрейднах до тази нова вариация и не съм очарован, а някой от плочките в старт менюто се сринаха и изчезнаха. Не виждам смисъл от цялостната подмяна на Windows само заради 2-3 нови неща, а Windows дори стана двоен като този с подобренията е с няколко гигабайта по-голям.

  Mixed Reality portal
  3D Paint
  View 3D
  и може да правиш онлайн бележки в браузъра.
  Толкова глътна ресурси и друго за тези дребни промени.
  3D Paint въобще не е както в клипа. Той си е като старият просто може да
  добавяш и 3D модели, но само толкова. За това се мъча да си върна
  старата версия която си ми вършеше работа и не скапваше някой от плочките
  в сарт менюто.

  https://uploads.disquscdn.com/images/94aa7d69aea88024843f664c6b56f2e6d45e5bd09b19cde618706aaf8a199e63.jpg

Comments are closed.