chrome-beta

Мобилните версии на браузъра Chrome винаги са впечатлявали със своята бърза и удобна работа. В последната бета Google представя нова функционалност, която със сигурност ще се хареса на потребителите. Разработчиците на уеб приложения вече ще могат да създават изскачащи прозорци за преглеждане на линковете, благодарение на новите вградени възможности.

Новите специални табове са част от бета версията на бразуъра, но очакваме скоро да се появят и в официалната версия на приложението. Те запазват цялата въведена информация, по подобие на нормалните страници, което е много удобно при работа с различни формуляри и текстови кутийки, които често се попълват от потребителите.

Към Chrome се добавя и подобрен потребителски интерфейс при управлението на мултимедия и отметките. По-дребни актуализации има и при записването на информация за изпращане към разработчиците при възникване на грешка. Google добавя, че в бета версията са поправени и наличните до този момент бъгове и се отчита подобрена производителност като цяло.

Можете да тествате предварителната версия като си я изтеглите от Google Play.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS