Bugatti – колата мечта за много хора по света. Bugatti Chiron – кола мечта за абсолютно всички… без избраните… По време на текущото авто-шоу в Женева тази година, автомобилният гигант представи най-новото попълнение в семейството си. И за да не си помислите, че новият модел не е нещо повече от предишния – Chiron притежава скромните 1500 конски сили, огромен 8-литров, W-образен, 16-цилиндров двигател, както и пробег от 0 до 100 километра в час за по-малко от 2,5 секунди. За шофиране по пътя максимално достижимата скорост е електронно ограничена до 420 километра в час… Джантите пък са разработени в партньорство с Michelin.

Ако сте от хората, които са започнали да потриват ръце, не бързайте – Bugatti ще произведат само 500 броя от този красавец. И ако това не ви стига, цената му също е „скромна“ – ще можете да си го позволите само ако имате възможност да отделите 2,4 милиона евро за кола.

По-долу можете да разгледате няколко снимки на отрочето на Bugatti. Какво ще кажете? Кола за милиони, не мислите ли?

bugatti-chiron-photo-01

bugatti-chiron-photo-02

bugatti-chiron-photo-03

bugatti-chiron-photo-04

bugatti-chiron-photo-05

bugatti-chiron-photo-06

bugatti-chiron-photo-08

bugatti-chiron-photo-09

bugatti-chiron-photo-10

1 коментар

  1. Малко любопитно инфо: Слуховете твърдят, че ускорението до 100 при заводските тестове е било 2.0 сек…….а теоретичната изчислена заводска макс.скорост е 463 км/ч. Остава да изчакаме първите големи тестове, и да разберем!

Comments are closed.