Смарфоните и таблетите са част от живота на всеки един от нас, а приложенията, правещи ежедневието по-лесно и приятно, са високо ценени. Използвайки предимствата на новите технологии, Blizoo разработи апликация за „умни“ устройства, която комбинира иновативните тенденции и фиксираната телефонна услуга. С новото приложение Blizoo Talk всички потребители на оператора, ползващи интернет и фиксирани телефони услуги, ще могат да говорят със своите близки и приятелина изгодни цени, спестявайки от мобилните си минути.

ВИЖ ОЩЕ: Как да се защитим в социалните мрежи

Blizoo Talk е безплатно приложение, налично за Android и iOS смартфони и таблети, като по функционалности наподобява на апликациите за разговор и чат. Предимството на Blizoo Talk е, че клиентът осъществява повиквания през домашния фиксиран телефонен номер, ползвайки домашната Wi-Fi мрежа на Blizoo, както и може да приема разговори на своето устройство, когато е в обхвата на Wi-Fi мрежа. За да бъде използвано, приложениетотрябва да бъде първо активирано в my.blizoo.bg, като това става бързо и удобно чрез сканиране на QR код.

За да предостави пълно мобилно изживяване на своите клиенти, Blizoo предлага от края на януари и смартфона Lenovo A319. Умното устройство, разполагащо с 4-инчов дисплей, Dual SIM и 5 MP камера, ще струва само 49 лв. за всеки нов абонат на Blizoo, сключил договор за тройните пакети на оператора Екстра+, Премиум и Шампион.

Също така клиентите на Blizooще могат да говорят само за 9 ст./мин. към всички мобилните мрежив страната.Това е възможно с новитефиксирани телефонни плановена оператора, предоставящи изгодни условия за разговори в страната и чужбина. С blizoo Talk FIX 400пакет новите клиенти получават домашен телефон с 400 минути към домашните телефони в страната с месечна такса от 3,99 лв., докатоblizoo Talk ALL 400 предлага същия брой минути, но към всички домашни и мобилни телефонис месечна такса от 9,99 лв.Телефоните услуги, ще се предлагат и с отстъпка при ползване в комбинация с друга услуга от Blizoo.Цената за разговор след изчерпване на включените минути е 4.5 ст./мин. към домашни телефони и 9 ст./мин. към мобилните мрежи.