Да, това наистина не е шега! Поддръжката на гласови команди за Bixby беше активирана за потребителите в Южна Корея, които по някаква причина веднага забелязаха, че асистентът може да рапира.

Във видеата по-долу, качени в YouTube от притежатели на Galaxy S8 в Южна Корея, се вижда как след като бъде помолен да изпее рап песен, Bixby започва да рапира на корейски. Смеем да кажем, че се справя доста добре.

Ако обърнете внимание на текста на една от песните, която рапира Bixby (и ако знаете корейски, разбира се), ще забележите също така, че първите срички на всеки нов ред спелват думите „По-добър съм от Siri“. Вижте скрийншота по-долу.

bixby-siri-diss-rap

Ако това не ви е достатъчно обаче, има и още! Bixby може да се изявява и като бийтбоксър. Това вече не знаем как да коментираме…

Изглежда Samsung сериозно са изпипали възможностите на новия си гласов асистент. Сега е време да видим как ще отговорят на това конкурентите в лицето на Google, Apple и Amazon. И дали изобщо ще го направят; но все пак всеки себеуважаващ се рапър не би трябвало да търпи дисове без да им отговори подобаващо.