bad piggies

bad piggies

Rovio има добри новини за всички Windows Phone потребители, които обичат игрите от предицата Andgry Birds. Bad Piggies вече е налична и за Windows Phone устройствата. Играта се радваше на голям успех при другите платформи и беше време да си проправи път и до WP. Цената й е 0.99 долара.

При Bad Piggies геймърите ще влязат в ролята на лошите прасенца. Целта е да стигнете до финалната точка на нивото, събирайки максимално много звезди. В края на всяко ниво ви очаква парче от картата, която прасенцата губят в началото на играта. За да изпълните мисията си вие получавате разнообразни части, с които да сглобите превозното си средство. Задачата е всички прасенца да сигнат до крайната точка невредими. Играта включва над 200 нива, които да тестват вашите умения и да видят колко добри геймъри сте.

В допълнение играта ще получи безплатен ъпдейт през следващие седмици. Имайте предвид, че в началото може да ви се наложи да минавате едно ниво по няколко пъти, за да изпълните всички задачи, защото не е толкова лесно колкото звучи. Ако сте фенове на Angry Birds, то ви предлагаме да пробвате и Bad Piggies.