Apple тихичко ъпдейтна своята страница Apple Watch Nike+, за да ни разкрие кога по-точно ще можем да се сдобием с този умен часовник. Както виждате на снимката по-долу очевидно няма да ни се наложи да чакаме още дълго, защото Nike+ ще бъде пуснат в продажба само след две седмици, на 28 октомври. Ако все още не сте запознати със същността на часовника, накратко това е устройство направено, както се досещате от Apple и Nike за всички любители на тичането, независимо дали са професионалисти, или не. Nike+ просто е перфектният спътник на всеки бегач. Всякаква информация за умния спортен часовник, която може да ви интересува, можете да прочетете тук.

apple-watch-nike

Уникалната версия на серията Apple Watch Series 2, бе обявена на грандиозното Apple събитие, през септември, от президента на Nike – Тревър Едуардс. Освен часовника, компанията създаде и Nike+ Run Club – социално пространство направено, за да мотивира всеки един от нас, да се грижи повече за своето здраве и фигура.

Можете да избирате между четири различни цвята – черно, сиво, сребристо и жълто. Има и два размера рамки – 38мм и 42мм. Устройството ще се продава на цената на обикновения Series 2 Watch, като този с 38-милиметровата рамка ще струва 369 долара, а този с 42-милиметровата – 399 долара.

А вие бихте ли си купили такъв часовник? Цената му наистина не е от най-достъпните за всеки, но според нас си заслужава, ако наистина сте маниаци на тема тичане.