Apple

Поддръжката, от страна на производителите на каквато и да било услуга, е изключително важно нещо. Най-накрая и Apple го осъзнаха това нещо и от днес вече имат специална секция в сайта им, където можете да намерите доста информация за това, как да си прехвърлите данните от вашето Android устройство към новото ви iOS устройство.

ВИЖ ОЩЕ: Всичко за iPhone 6, iPhone 6 Plus и Apple Watch в няколко минути

Новата страница в сайта на Apple включва доста полезни неща. Като започнем от информация за прехвърлянето на контактите, имейли, календар, документи, снимки, музика и т.н. Това е още един начин, по който компанията ще се опита да привлече нови клиенти, които до сега не са виждали iPhone като подходящо устройство. Още повече, че сега имаме и голям iPhone, което би трябвало да забаламоса няколко фена на Android, които не са предпочитали ябълката именно поради факта, че до преди няколко дни нямаха голям телефон.

Лично според мен – това е много добър ход. Малко закъснял, но все пак добър. Новите джаджи на Apple не са никак лоши и наистина в комбинация с тези ръководства, част от феновете на Android може и да се престрашат да сменят операционната система. Ние не сме пристрастни към Apple или Android, но все пак постепенно пълним базата ни данни с полезни ръководства на български за тези, които имат именно проблеми със синхронизацията.