Ето че първите реклами за AirPods най-накрая се появиха в интернет пространството. Откакто са на пазара, безжичните случалки на Apple са изключително трудни за намиране, а доставката им за САЩ от Apple.com отнема до 6 седмици. Въпреки това компанията реши да започне да ги рекламира с няколко кратки видеа, които вече можете да гледате.

В първото видео (по-горе) виждаме как Apple AirPods се свързват с iPhone 7 — само трябва да отворите кейса им и готово. След това Apple показват колко сигурно стоят те в ушите, докато танцьорът Lil Buck се развилнява без те да паднат нито веднъж.

Следващият клип показва колко лесно можете да извикате Siri само с почукване върху една от безжичните слушалки. И в това видео Lil Buck продължава да танцува. Накрая имаме трето видео, което се казва просто “Notes” и в него няма много за разказване.

Освен всичко това, Apple пуснаха и една кратка нова реклама за Apple Watch Series 2, която също можете да гледате по-долу. Колкото до AirPods, дали те наистина стоят толкова сигурно в ушите и губенето им е нещо, за което не трябва да се притеснявате — мненията са силно противоречиви…