iphone 6 снимки

Гледахте ли събитието на Samsung, на което бяха представени новите попълнения в серията Galaxy – S6 и S6 Edge? Ако сте, то няма как да сте пропуснали доста явните подмятания за iPhone 6 и 6 Plus на Apple (има ли изненадани?). Беше направена препатка към #bendgate, но основният удар падна върху камерата на по-малкия модел от новите смартфони на американската компания.

Виж още: Ревю на Apple iPad mini 3

Samsung показа видеа и снимки, направени при по-слаба светлина, на които Galaxy S6 се спрява наистина страхотно (това предстои да се провери при ревюто ни), докато според показаното iPhone 6 имаше трагични резултати. Apple не остана длъжна на Samsung и публикува на началната страница на своя официален сайт невероятни снимки, направени с фалгмана iPhone 6.

Подобна стъпка никога не е предприемата от страна на компанията от Купертино. Обикновено на това място в сайта ще намерите снимки на продуктите, подробности за дизайна и спецификациите им. Днес обаче може да видите снимки, направеи от 77 фотографа с техните iPhone- и, заснети в 70 града в 24 държави. Ще ви покажем част от тях, а останала може да разгледате тук.  Насладете им се, защото някои от тях наистина спират дъха. Под всяка снимка ще намерите информация за фотографа, както и дали и кои приложения са използвани за обработка.

bennett-list-large pielage-list-large honma-list-large ishiwara-list-large kalonick-list-large key2-list-largekapa-list-large ketron-list-large  kim-list-large

kotirinta-list-large ahmed-list-large almalki-list-large cotter-list-large iphone 6 снимки denfeld-list-large lehmann-list-large mukherji-list-large octavious-list-large

carr-list-large octavious2-list-large sarescia-list-large staudacher-list-large truong-list-large