iwork-for-icloud

Преди няколко дни Apple позволи на потребители, които не са разработчици да тестват бета версията на пакета iWork за iCloud чрез сайта beta.icloud.com. Така клиентите на компанията можеха да редактират и обработват документи директно на сайта, а не само през мобилните си устройства. Изглежда Apple вече ограничава достъпа до iWork за iCloud заради прекалено високия интерес.

Хората, които се опитват да ползват Pages, Numbers или Documents вече получават съобщение, че „заради големия интерес услугата в момента не е достъпна“. Въпреки това, те могат да запазват своите документи в iCloud.

Apple представи услугата за първи път преди два месеца на събитието WWDC за разработчици. Тя беше достъпна само за програмисти, но преди седмица компанията позволи на обикновените потребители да я тестват.

Очаква се услугата да излезе от бета версия по-късно тази година.

Сподели
Предишна страницаПърва снимка на таблета LG G Pad
Следваща страницаОфициално: Умният часовник Samsung Galaxy Gear ще бъде представен на 4 септември
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg