itunes radio

Следващият голям ъпдейт на мобилната операционна система на Apple ще бъде iOS 8, като се очаква тя да бъде представена през септември заедно с iPhone 6 и iWatch. Според информация от 9 to 5 Mac, американската компанията обмисля да пусне самостоятелно приложение на iTunes Radio.

По този начин потребителите ще могат да имат по-бърз достъп до iTunes Radio, като също така ще може да се конкурира с приложения като Pandora, Spotify и iHeartRadio, които също са налични в Apple App Store. Предимството на гиганта обаче ще бъде, че музикалната стрийминг услуга ще бъде предварително инсталирана на iOS устройствата. Интерфейсът на самостоятелното приложение ще бъде почти идентичен на този, който ще получат потребителите, закупили продукти на Apple.

Очевидно компанията е искала да пусне самостоятелно приложение на iTunes Radio още с iOS 6, но не е имала тази възможност поради лицензионните спорацумения, от които е имала нужда тогава. Напомняме, че в САЩ iTunes Radio вече е тратата по популярност музикална стрийминг услуга, въпреки че беше пусната преди 6 месеца.

1 коментар

  1. sac burberry cuir

    I’ll immediately seize your rss as I can not find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me know in order that I may subscribe. Thanks.|

Comments are closed.