порно

Една много интересна статистика за потребителите на Android OS бе представена от сайт, който е доста популярен в порно индустрията. Става дума за PornHub, които показаха свои данни за посещенията в сайта им от мобилни устройства. Учудващо или не, но водач в тази класация са Android OS базираните устройства. Android базираните смартфони представляват почти 50% от мобилния трафик в PornHub. След тях са Apple телефоните с цели 40%, следвани от Windows Phone с 2.3% и Blackberry, които са последни с 1.81%.

За да стане по-интересно, имаме и статистика за таблетите, които са много по-подходящи за ровене в такива сайтове, ако ме разбирате. Тук нещата са следните: Apple iPad водят с 77% от трафика в PornHub, генериран от таблети; Android таблетите са на второ място с 22%, Blackberry таблетите имат 6%, а Windows Surface остават със срамните 4%.

За финал имаме и статистика от гейминг конзолите, от които не съм и вярвал, че някой ще седне да гледа порно, но креативността на човека няма граници. Playstation тук води с 46%, Xbox остава с втората позиция и 41%, Nintendo Wii потребителите са цели 6.4%, Playstation Vitа са след тях с 4.5%, а Nintendo 3DS получават почетното последно място с 1.4%.

Още няколко интересни факта ни показва тази порно статистика. Android трафикът в Pornhub от САЩ е почти идентичен както за телефони, така и таблети – 47%. Обединеното кралство заемат второто място, но тук таблетите са с почти двойно повече (10%) в сравнение с телефоните (5%). Индия са трети при Android телефоните, но не и в топ 10 при Android таблетите. Понеже няма как да минем и без компютрите, 85% от настолните машини, посещаващи Pornhub, работят с операционната система Windows. Потребителите на Mac OSX обаче прекарват цяла минута по-дълго от потребителите на Windows всеки път, когато посещават Pornhub. Потребителите на Mac гледат и до 1,4 страници повече, отколкото потребителите на Windows при всяко свое посещение. Потребителите на Windows таблети пък преглеждат най-много страници. И за финал, близо 60% от iOS трафика в Pornhub идва от САЩ, заедно с 45% от трафика, генериран от таблети.