motorola-moto-x

Миналата седмица видяхме Android 5.0 на Galaxy S4, S5, LG G3 и Xperia. Днес ще ви покажем ново видео на колегите от Droid Life, които показват Lollipop на Moto X.

Motorola обеща, че най-популярните й устройства ще се радват на актуализация до новата версия на операционната система на Google и компанията работи по този въпрос. Pure Edition, версията на Moto X от тази година, щe първата, която ще получи Lollipop.

Видеото по-долу показва какво може да очакват потребителите, но трябва да ви предупредим, че това все още не е финалната версия и, че когато ъпдейтът дойде, някои от нещата може да изглеждат малко по-различно. Motorola също така обеща, че Moto G и Moto E също ще получат ъпдейт.

Moto X 2014 е с 5.2-ичнов Full HD дисплей с резолюция от 1920 x 1080 пиксела, четириядрен процесор Snapdragon 801 с тактова честота от 2.5GHz, 2GB оперативна и избор между 16 или 32GB вградена памет. Предната камера на смартфона е 2 мегапиксела, а задната 13. Все още не знаем кога точно Moto X ще получи ъпдейт до Lollipop.