Тествайте Intel Atom процесора и открийте геймъра в себе си! Viva i7 е достъпен, но мощен таблет. 7-инчовият IPS дисплей предлага широк ъгъл на визуализация и цветове в естествен нюанс. Еднопанелният дизайн и перлено-белият и матово-черният цвят, в които се предлага, доставят удоволствие веднага.

ВИЖ ОЩЕ: Да караш Mercedes

Всичко в естествени цветове

7-инчовият IPS дисплей с резолюция 1024×600 пиксела и формат 9/16 показва изображенията в естествени цветове. Насладете се на живописните изображения и отличния ъгъл на визуализация. Ще се възхитите на разнообразието от цветове и ще се впечатлите от ясните детайли.

Представяне
1.2 GHz Intel двуядрен процесор ви подкрепя във всички ежедневни дейности. Така всичко е по-лесно, по-приятно и по-бързо. 1GB-вата RAM памет предлага необходимата бързина за обработка на цялата информация, а вътрешната 8GB памет, разширяема до 32GB чрез MicroSD карта, предлага достатъчно място за важните документи. И всичко това – с ниска консумация на енергия.

Свързаност

Viva i7 предлага Bluetooth свързаност, чрез която се свързвате с различни аксесоари. Прехвърляте звук в един от S-Tube или S-бас говорители, свързвате Bluetooth слушалки и слушате любимата си музика.

Спомени за цял живот

Имате на разположение две камери, 2MP и 0.3MP, за специалните моменти в живота ви. С Viva i7 поддържате връзка с всички приятели чрез приложенията за социални медии. Чат и видео разговори са по-приятни благодарение на предната камера.

Еднопанелен дизайн, перлено-бял или матово-черен

С еднопанелен дизайн в перлено-бял или матово-черен цвят, Viva i7 ви привлича веднага. Ергономичният дизайн го прави лесен за носене, а всяко взаимодействие се превръща в удоволствие. Задният капак придава на устройството повече финес, предлагайки в същото време необходимата защита.

Най-яките игри

Насладете се на невероятна графика дори при най-взискателните игри. Използващ Intel двуядрен процесор и високо производителен графичен процесор, Viva i7 предлага качество на игрите, което съперничи с игралните конзоли.