Impera i10G

Таблетът Impera i10 G е най-новото Allview устройство от гамата Impera. С елегантен дизайн и операционна система Windows 8.1, устройството се отличава с 9.7-инчов дисплей с резолюция 2048×1536 рх, 1.83 GHz Intel® Atom ™ Z3735D четириядрен процесор и интегрирана 3G свързаност. Таблетът съчетава елегантност с удобство и осигурява перфектен баланс между работа и личен живот.

ВИЖ ОЩЕ: Ревю на Allview P7 Xtreme

„Импера i10G ще привлече вниманието на активните хора, които прекарват много време в компанията на мобилно устройство. Това е продукт, който предлага необходимите инструменти за вашите ежедневни дейности. Операционната система Windows предлага възможността да се реализират повече дейности в едно и също време, а 9.7-инчовият дисплей осигурява мобилност и е подходящ за Snap View функционалност и може да бъде разделен според необходимостта”, заяви Лусиан Петисила, Генерален мениджър на Allview.

Impera i10G съчетава най-добрите технологии и спецификации. Таблетът е с 1,83Ghz Intel® Atom™ Z3735D процесор и 64B архитектура, както и графично решение Intel HD Graphics, 32GB флаш памет и 2GB оперативна памет. По този начин работата и енергийната ефективност са според най-високите стандарти.

9.7-инчовият IPS дисплей, с който е оборудван таблетът, с невероятна разделителна способност от 2048×1536 рх, дава впечатляващи детайли, ярки цветове и предлага изключително визуално преживяване. Таблетът е с две камери от 5MP и 2MP, които ще улеснят правенето на снимки, клипове и провеждането на видео разговори.

Impera i10G използва операционна система Windows 8.1 с Bing. Това гарантира напреднал мултитаскинг и максимална производителност. Таблетът идва с едногодишен абонамент за Office 365 Personal, който може да се използва за компютър или лаптоп с Windows и осигурява 1TB OneDrive пространство. Използването на облачно пространство за съхранение позволява всички ваши устройства с Windows да се синхронизират за достъп до едни и същи файлове. По този начин Impera i10G е идеален за управление на лични и професионални данни, предлагайки перфектно организирана среда. Устройството може да се използва заедно с клавиатура и мишка или само с помощта на сензорния екран.

Таблетът Impera i10G е на разположение за предварителна поръчка на цена 299 €. Повече информация може да намерите на www.allviewmobile.com.