Viva H7

Отговаряйки на последните технологични изисквания и допълвайки добре познатата серия Viva, румънската компания Allview официално представя два нови таблета. Viva H7Life е модерно устройство, предлагано в широка гама от цветове, докато Viva H7 S е създаден, за да бъде перфектният аксесоар за активни хора.

Viva H7 Life е пъстър и дързък таблет. Веселият му дизайн привлича всички погледи с тайнствено червено, свежо жълто, енергично синьо, радостно зелено, тъмно черно и чисто бяло, съчетани с бял или черен сензорен екран.

Viva H7 S е с модерен и елегантен дизайн, който го превръща в „трябва да го имам“ притурка за всички технологични ентусиасти. Той е практичен, лесно преносим и производителен в същото време. Благодарение на  дружелюбния интерфейс и лекотата на използване, Viva H7 S лесно се трансформира в гъвкаво електронно устройство за бизнес нужди.

Двете устройства съчетават най-полезните характеристики и отговарят на изискванията на съвременните потребители на таблети. И двата таблета са със 7-инчов IPS дисплей, инкорпорирани 3G и гласова функция, с четириядрен процесор, с 1GB оперативна памет, с GPS и Bluetooth. Таблетите са персонализирани с интерактивни теми като Living, Modern Style, Joy, Xtreme и Android, което определя уникалността им в серията.

Таблетите са с предварително инсталиран Sygic – офлайн навигационен софтуер, ценен от милиони потребители. Sygic предлага модерен интерфейс, интуитивно и лесно за използване аудио и видео управление с висока точност. Селфи-любителите имат на разположение редица ефекти и над 20 функции, които могат да използват в безкрайни комбинации за ефектни снимки. И двата таблетa са с по две камери, основните са 5MP при Viva H7 S и 3.2MP при Viva H7 Life. Те са с LED светкавица и серия полезни функции за потребителите като HDR, Панорамна снимка, режими Смарт магия и Смарт слефи.

Таблетите Viva H7 Life и Viva H7 S ще бъдат налични в партньорската мрежа. Повече подробности, свързани с двете устройства, може да намерите в продуктовото представяне на www.allviewmobile.com.