All New HTC One

All New HTC One

All New HTC One (M8) се появи в детайлно видео само два дни преди премиерта си. Лошата новина е, че клипът е на немски, но в 14:02 минути можете да получите добра представа за новия Sense 6.0 и някои от функциите на Duo камерата.

Основният сензор е 4.1 UltraPixel, а вторичният – 2-мегапикселов. Тази информация опровергава предишните слухове за 16-мегапикселова камера. Детайлният преглед демонстрира как може да се фокусира изображението в определена област и новият 3D ефект с накланяне. Освен това от видеото разбираме, че сензорът на предната камера ще бъде  5-мегапикселов.

Можем да видим също така и опцията за пестене на батерията, която по подобие на тази в Samsung Galaxy S5, променя интерфейса напълно, изключвайки много от функциите, за да съхрани живота й в екстремните ситуации, когато нямате възможност да я заредите. Говорейки за това, не можем да не споменем, че в клипа се вижда, как тя е на 40%, а показанията в менюто гарантират още 7 часа до пълното й изтощаване. Ако направим някои елементарни изчисления разбираме, че това означава над 17 часа живот. Ето и самия клип:

Като цяло този видео преглед е много съдържателен и подробен, а ако не разбирате немски, може да използвате Google преводача или просто да го изгледате. До премиерата на All New HTC One (M8) остава по-малко от два дни. Предполага се, че флагманът на тайванската компания ще притежава 2.3GHz процесор Snapdragon 801 с 2GB оперативна памет и графичен ускорител Adreno 330. Дисплеят му ще е 5-инчов Full HD, а корпусът – алуминиев. Батерията ще бъде 2 600 mAh, а вградената памет – 16 GB, от които около 10 GB ще са на разположение на потребителите.

Безспорно това е едно от най-коментираните и очаквани устройства тази година. Остана ли нещо неразкрито за All New HTC One, верни ли са слуховете и дали HTC ще ни поднесе някакви изненади ще можем да разберем на 25 март. Според спекулациите All New HTC One ще бъде в продажба само две седмици след премиерата. Вие очаквате ли го с нетърпение?