продукти

ADATA Technology анонсира своята нова продуктова линия, която ще бъде разкрита по време на специално онлайн събитие, целящо да осигури на потребителите интерактивно изживяване във виртуалната вселена MERAVERSE. Събитието ще се състои от изложба на виртуални продукти, комбинирана с формат на приключенска игра (AVG), който ще предостави на участниците завладяващ начин да изпитат най-новото и най-доброто от ADATA и XPG. Посетителите ще могат да се разхождат свободно със 720-градусово зрително поле в MERAVERSE, за да разглеждат продуктите и да се отправят на триизмерно пътешествие.

XTREME PERFORMANCE GEAR    

В гейминг зоната XTREME ще бъде показана наскоро пуснатата безжична мишка XPG ALPHA, носител на наградата Red Dot Design. Тази мишка отразява езика на индустриалния дизайн на XPG, наречен „:Exoskeleton“, който подчертава баланса между форма и функция с фокус върху ергономичността. XPG VAULT е друг иновативен концептуален продукт, който беше добре приет на CES тази година. Мишката е оборудвана с вграден 1TB SSD диск за запазване на данни от играта, което позволява на потребителите да играят на множество компютри.

XTREME MODDING

Зоната XTREME MODDING ще покаже най-новите XPG компоненти за игри. Те включват захранване от серията XPG CYBERCORE platinum, както и XPG VENTO PRO 120 PWM вентилатор с Nidec технология, Посетителите ще могат също така да разгледат XPG BATTLECRUISER PRO – full-tower ARGB шаси, изработено от алуминий и оборудвано с магнитен преден панел и филтър.

Най-новите XPG SSD дискове с поддръжка на следващо поколение PCIe Gen5 x4 интерфейс и NVMe 2.0 предлагат скорости на четене и запис от 14 и 12 GB/s и разполагат с патентована система за охлаждане за върхова производителност. 

XTREME STYLE

XPG ще покаже XPG STARKER AIR mid-tower ATX шаси с иновативен изтеглящ се нагоре филтър за прах, магнитни предни панели и високоефективна конфигурация за всмукване на горещ и студен въздух. В допълнение към продуктите за игри от най-високо ниво, XPG ще представи и набор от аксесоари, които са част от най-новата лимитирана серия периферни гейминг устройства XPG MERA EDITION GEAR. Сред тях са геймърската клавиатура XPG MAGE на MERA с уникален дизайн и цветова схема, геймърските слушалки XPG PRECOG S, оборудвани с 50 мм драйвери за висококачествен звук и създадени за комфорт при дълги сесии. Геймърската мишка XPG SLINGSHOT ще направи своя дебют. Тя разполага със сензор PMW 3360, който предлага до 12 000 DPI и осигурява до 20 милиона клика. XPG BATTLEGROUND L MERA е лимитираната подложка с голяма площ (420×335 мм), направена от микрофибри, създадени по специална технология за свързване с нишки.

Ново измерение за създателите на съдържание

ADATA предлага нова серия DDR5 памети за създателите на съдържание. ADATA ACE ще се предлага в два варианта – DDR5 (6400 MT/s) и DDR4 (3600 MT/s). ADATA ACE 6400 DDR5 разполага с вграден On-Die ECC и PMIC, който може да коригира генерираните грешки самостоятелно. ACE 3600 DDR4 поддържа Intel® XMP 3.0 и може да се справи с множество задачи като графичен дизайн или редактиране на изображения с лекота. Тези модули използват внимателно подбрани чипове с ниска латентност, които не се нуждаят от настройка и не изискват повишено напрежение. 

Най-новите устройства за съхранение включват LEGEND 960 и LEGEND 850 SSD. И двете поддържат PCIe 4.0 и предлагат стабилни скорости на четене и запис съответно до 7400/6800 MB/s и 5000/4500 MB/s, които са 3-4 пъти по-високи от скоростите на стандартните PCIe 3.0 SSD дискове. Те идват с максимален капацитет съответно от 4TB и 2TB, могат да се инсталират в PS5 конзоли и поддържат най-новите платформи на Intel и AMD.

Официален сайт на събитието: https://meraverse.adata.com  
Продължителност: 14 юли – 15 септември