LEGEND 960

ADATA Technology обяви пазарния дебют на LEGEND 960. Той предоставя подобрено ниво на производителност за усъвършенствани дизайнерски приложения като 3D анимация, дизайн на игри, виртуално изкуство, създаване на съдържание и други.

Новият PCIe Gen4 x4 M.2 2280 SSD диск дава на потребителите значително надграждане в производителността с последователни скорости на четене и запис от 7400/6800 MB в секунда и е съвместим с NVMe 1.4. Това го прави до 4 пъти по-бърз от стандартен PCIe Gen3 SSD. Моделът поддържа най-новите платформи на Intel и AMD, приложим е в настолни и преносими компютри, включително сертифицирани лаптопи Intel® Evo™ и е обратно съвместим с PCIe 3.0 за допълнително удобство.

LEGEND 960 поддържа PCIe 4.0 и работи с PS5 конзоли като разширено хранилище за по-висок капацитет (до 4TB). Не само, че неговият размер съответства на дизайна на слота, той също така осигурява плавна игра без забавяне. LEGEND 960 идва със SLC Caching и DRAM Cache Buffer за предимства при зареждане на системата и кеширане на данни. Той разполага с 4K произволно четене/запис до 750K/630K IOPS за по-плавна многозадачност. Освен това с наличния LDPC код и AES 256-битово криптиране потребителите могат да бъдат спокойни, че данните им остават точни и защитени. За допълнително спокойствие LEGEND 960 се предлага с 5-годишна гаранция.

Сподели
Предишна страницаНово ТРЗ приложение улеснява българския бизнес
Следваща страницаНовият Nokia 5710 XpressAudio: 4G телефон с вградени безжични слушалки
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.